Curaçao nu ook te zien op Google Street View

0
286

Inwoners van Curaçao kunnen vanaf nu makkelijker navigeren door hun straten: het eiland staat sinds vandaag namelijk op Google Street View.

Google maakte in samenwerking met het Curaçao Toeristen Bureau 360 graden-beelden van het eiland. Ook zijn met Street View Trekker – een rugzak waar een camera uit steekt – tientallen panoramabeelden gemaakt van bezienswaardigheden op het eiland. Onder meer de Koningin Emmabrug, beter bekend als de Pontjesbrug, de Handelskade en het strand Kleine Knip zijn vanaf nu via de dienst te bekijken.

Ook hebben honderden Curaçaose bedrijven informatie toegevoegd waardoor het voor hun klanten via Google Maps makkelijker wordt om de bedrijven, inclusief openingstijden, reviews en foto’s, online te vinden.

Premier Rhuggenaath van Curaçao zei bij het lokale radiostation Dolfijn FM, dat eind 2016 een petitie was gestart om het eiland op Google Street View te krijgen, blij te zijn met het nieuws. “Door al onze straten te laten zien, kan iedereen een goed gevoel krijgen bij de saamhorigheid en diversiteit die ons eiland zo uniek maken.”

Bron: NOS.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

drie × 2 =