De bruiloft DJ onthult zijn meest bijzondere bruiloftsfeest verhalen

0
1609

Heb jij wat inspiratie voor je bruiloft nodig? Lees hier de 9 meest opmerkelijke bruiloftsfeest verhalen van de bruiloft DJ.

1. Wees origineel
Kies voor een invulling die de aanwezige gasten nog niet eerder hebben meegemaakt, op die manier wordt jullie feest extra speciaal.

Paul C4ge (DJ): “Ik vind het altijd  geweldig om tijdens een bruiloft op een silent disco’s te draaien, waarbij één groep bijvoorbeeld Nederlandstalig zit te zingen, een ander uit zijn plaat gaat op een nummer van Martin Garrix en weer een ander groepje los gaat op de 90’s. Super leuk om te zien dat mensen elkaar aansteken en dat je opeens steeds meer mensen de macarena ziet inzetten. Gegarandeerd een glimlach op mijn gezicht.

2. Zorg voor een onverwachtse of spontane wending
Een onverwachtse wending aan je bruiloftsfeest zal ervoor zorgen dat de aanwezige nog lang over jullie feestje napraten.

Deejay Eclectic (DJ): “Ik maakte ooit mee dat een vioolspeler ineens meespeelde met de muziek die ik aan het draaien was. Een onverwachte jamsessie!

DJ BramBo: “Aan het einde van het feest draaide ik het slotnummer wat samen met bruidspaar was doorgesproken. Iedereen los en daarna bruidspaar uitzwaaien. Die stapte in de taxi en ik mocht nog paar nummers draaien voor de gasten. Kwartier later kwam het bruidspaar terug met de vraag of ik nog uur wilde doorgaan want ze hadden nog zo veel zin om te dansen. Uiteindelijk stopten we pas om half 4 ‘s nachts!

BeatsOpJouwBruiloft (DJ): “Wat ik nu een paar keer heb meegemaakt en erg tof vond was een bruidspaar dat tijdens het bruiloftsfeest in de lucht werd gegooid (en opgevangen!) door de vrienden en familie om hun huwelijk en samenzijn te vieren!

3. Ken je doelgroep
DJ Rick Snel: “Afgelopen jaar wilde het bruidspaar echt een dance party. Aangezien er bij een bruiloft over het algemeen een behoorlijk divers gezelschap aanwezig is, met allerlei muzieksmaken, kan dat niet voor iedere gast leuk zijn. Nou, bij deze bruiloft was dat geen probleem! De hele avond gingen 150 man (vrienden, kinderen, ooms, tantes, opa’s en oma’s) compleet uit hun dak op muziek van David Guetta, Martin Garrix en The Black Eyed Peas. Dit soort avonden vergeet je als DJ nooit meer.

Ben jij ook al nieuwsgierig of jouw oma los zal gaan op Martin Garrix?

Zoals je hoort zitten de bovenstaande DJ’s bomvol ervaring en goede ideeën waar jij zeker wat aan kan hebben. Wil jij een DJ huren? Bovenstaande Bruiloft DJ’s zijn allemaal te huren op het artiestenboekingsplatform Plugify.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here