Gods & Monsters game komt uit in 2020

0
1503

Een nieuwe game komt uit in 2020, namelijk een sprookjesachtige Gods & Monsters. De game is afkomstig van de makers van Assassin’s Creed Odyssey presenteren een nieuw verhaal over een vergeten held die op zoektocht is om de Griekse goden te redden. De game brengt je terug naar de Griekse oudheid, waar je in de huid kruipt van de held met speciale krachten die alle Goden moet redden. De goden zijn verslagen door het meest gevaarlijke wezen uit de Griekse mythologie. In het spel verken je een fantasiewereld waar lastige puzzels, mysterieuze kerkers en heldendaden op je wachten. Op het “Eiland der Gezegenden” ga je op reis en zul je verschillende mythische wezens moeten verslaan in deze avontuurlijke wereld.

 

25 februari 2020

De releasedatum van de game staat gepland op 25 februari 2020. De game komt dan op de verschillende consoles uit: pc, PS4, Xbox one, Nintendo Switch en en Google stadia. Het is dus bijna zover en de verwachting is dat de game hoge ogen gaat gooien en vaak uit de online winkelschappen zal worden gepakt.

 

Andere games in 2020

Naast Gods and Monsters zullen er nog meer games uitkomen dit jaar. Waaronder Watch Dogs: Legion, Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine, The Settlers en Skull & Bones. Allen unieke spellen met hun eigen kenmerken. Waarbij sommige een vervolg zijn op eerder uitgebrachte games zijn er ook veel nieuwe games. Met name de komst van de PS5 en Xbox series X zal veel teweeg gaan brengen op de gaming markt. In het laatste kwartaal is de verwachting dat de PS5 op de markt komt, vermoedelijk in december. Hetzelfde geldt voor de Xbox series X, de opvolger van de Xbox one. Rainbow Six Quarantine en Gods & Monsters zijn bijvoorbeeld één van de games die op de nieuwe consoles gespeelt kan worden.