Je professionele kwaliteiten volgens je sterrenbeeld

0
852

Ben je niet zeker over welk carrière pad te  bewandelen? Wil je graag weten wat je professionele kwaliteiten zijn? De astrologie kan je hierbij op weg helpen.

Ram

De Ram staat bekend om zijn nooit aflatende energie. Energie om beter te zijn dan de competitie op het werk en om zo hogerop te komen. Zodra een Ram een doel voor ogen heeft dan gaat hij of zij er voor de volle 100% voor. Rammen zien we dan ook terug op hoog geplaatste posities en als ondernemers. Een Ram mag ook graag op zijn gevoel afgaan in plaats van cijfertjes.

Stier

Stieren zijn handig met cijfers. We zien ze vaak terug in de positie van adviseurs, boekhouder of investeerder. Een Stier is zuinig op zijn tijd en geld en de tijd en geld van anderen. Dat een Stier goed met getallen is neemt niet weg dat een Stier een goed gevoel voor zaken kan hebben en succesvol kan zijn door juist op het gevoel af te gaan.

Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen staat voor intelligentie. Een Tweelingen is dan ook altijd rap om tot een slimme oplossing te komen indien er problemen op de werkvloer zijn. Een Tweelingen weet zijn complexe ideeën in begrijpelijke taal op anderen over te brengen. Deze eigenschappen maken van Tweelingen een goede leraar, spreker, politicus of vertaler.

Kreeft

Een Kreeft is vrij emotioneel aangelegd. Ze voelen hun collega’s of klanten goed aan. Ze putten voldoening uit het zorgen voor anderen. Dit kan in de zorg zijn maar ook daarbuiten in een dienstverlenende rol. Een Kreeft is ook vaak terug te vinden in de keuken, in de rol van chef of restauranteigenaar. Mensen voelen zich veilig bij een Kreeft.

Leeuw

Leeuwen staan bekend om hun charisma. Dankzij dit charisma krijgen ze voor elkaar wat ze voor elkaar willen krijgen. Verder staan Leeuwen bekend om hun positieve energie, intelligentie en kracht. Dit alles maakt van Leeuwen goede leiders. Leeuwen zien we in de professionele sfeer terug als burgermeesters, CEOs, managers of andere leidinggevende rollen. Het geven van leiding is iets wat Leeuwen van nature goed af gaat. Ze weten het beste uit iedereen boven te krijgen. Leuk weetje: als Leeuw sta je graag in de spotlights.

Maagd

De Maagd is een workaholic. Indien alles op rolletjes loopt, op het werk, dan zal de Maagd zich daar lekker bij voelen. Als de dingen niet lopen zoals de Maagd wil dan kan dat al snel een stressreactie uitlokken. Het is voor een Maagd daarom belangrijk dat er niet te hoog gegrepen wordt. Geeft de werkomgeving in een periode teveel stress dan is het zaak om de privésfeer de ontspanning op te zoeken of te creëren.

Weegschaal

De Weegschaal is ook in de professionele sfeer altijd op zoek naar evenwicht. Voor een Weegschaal is een goede balans en harmonie op de werkvloer dan ook belangrijk. Indien deze er niet is dan is de Weegschaal de aangewezen persoon om dit te creëren. Een Weegschaal mag graag iets doen wat met kunst te maken heeft. Denk daarbij aan schilder, musicus of acteur. Omdat Weegschalen goed met mensen kunnen omgaan zijn ze ook geschikt voor functies in het onderwijs of als instructeur.

Schorpioen

Een Schorpioen is een mensen persoon. Ze zijn emotioneel goed ontwikkeld, kunnen anderen goed aanvoelen en hebben een goed ontwikkeld gevoel voor empathie. Mensen durven een Schorpioen makkelijk in vertrouwen te nemen. Een Schorpioen is in professionele sfeer dan ook vaak terug te vinden in een setting waarbij hij of zij van deze kwaliteiten gebruik kan maken. Denk daarbij aan beroepen zoals een psycholoog, huisarts of therapeut. Het fijne is dat geheimen bij een Schorpioen veilig zijn.

Boogschutter

Een Boogschutter is iemand die van zijn vrijheid houdt. Een baan waarin allerlei regeltjes en procedures gelden is daarom dan ook niet geschikt voor een Boogschutter. Een Boogschutter mag graag iets bereiken met het werk wat hij of zij doet. Een Boogschutter mag ook graag onderdeel van een team zijn. Zolang er maar geen benauwende regeltjes worden opgelegd. Een Boogschutter voelt zich het prettig in een werkomgeving waarin de werknemers veel vrijheden worden geboden. De vrijheid om de kleding te dragen die je wilt, flexibel te zijn met je werktijden en vakantiedagen. Het ondernemerschap is voor een Boogschutter iets wat goed bij hem of haar zal passen.

Steenbok

Een Steenbok zal altijd voor de hoogst haalbare positie gaan. Een Steenbok is dan ook een echte carrièrejager. Als Steenbok kies je het beste voor een bedrijf waar een duidelijk carrière pad naar de top is. Als Steenbok heb je de behoefte dat duidelijk is wat je moet doen om te bereiken wat je wilt en dat dit op een eerlijke manier gebeurt.

Waterman

Een Waterman is zo flexibel als het water. Een Waterman kan alles wat van hem of haar gevraagd wordt. Niets is een Waterman te gek of te veel gevraagd, ze zijn van alle markten thuis. Een Waterman kan dan ook bereiken wat hij of zij wilt, zolang de zinnen er maar op gezet worden. Een Waterman mag graag een beroep uitoefenen waarbij hij of zij het gevoel heeft iets aan de maatschappij bij te dragen.

Vissen

Vissen houden nooit op met leren. Hun open blik op de wereld zorgt ervoor dat er steeds nieuwe informatie binnen kan komen en verwerkt kan worden. Een Vissen zal het goed doen als leraar, astroloog of adviseur. Vissen zijn gevoelig en creatief en houden altijd die kinderlijke openheid voor wat de wereld te bieden heeft.