Nu ook zakelijk krediet bij New10

0
2444

Vanaf nu is het ook mogelijk om een zakelijk krediet aan te vragen bij New10. Bij de dochteronderneming van ABN AMRO profiteert de ondernemer van een aantrekkelijke rente over het geleende bedrag. Met soepele afspraken wil de kredietverstrekker ondernemers een helpende hand toereiken. In dit artikel kun je meer lezen op de nieuwste dienst van New10.

 

Het aanvragen van een zakelijk krediet gaat bij New10 snel en eenvoudig. De ondernemer vult in hoe veel hij wenst te lenen, voor hoe lang en met welk doel. Vervolgens volgt een kennismaking met de ondernemer en het bedrijf. Aan de hand van jaarrekeningen van afgelopen twee jaar en de financiële gegevens van het bedrijf bekijkt New10 de financiële gezondheid van de onderneming. Hierbij wordt gekeken naar een vijftal factoren: winstgevendheid, solvabiliteit, liquiditeit, terugbetaalcapaciteit en de complexiteit van de posten op de financiële balans. Deze factoren samen bepalen de risico van de lening. Daarnaast neemt New10 aan de hand van ervaringen soortgelijke bedrijven mee in hun bepaling. Aan de hand van deze gegevens krijgt de ondernemer een aanbod op maat van New10.

 

Bij New10 profiteert de ondernemer van een gunstige rente tussen de 6% en 9% bij een het afsluiten van het zakelijk krediet. De leningen hebben een looptijd van één jaar en ieder jaar wordt verlenging opnieuw beoordeeld. De kredieten worden aangeboden van €5.000 tot €250.000. Naast het rentepercentage betaalt de lener eenmalig 1% van de lening en maandelijkse servicekosten, die variëren tussen €10 en €50.

 

Een zakelijk krediet is voor bedrijven ideaal wanneer er tijdelijk extra liquide middelen zijn voor het aanvullen van voorraad of het betalen van rekeningen, wanneer eigen klanten niet of te laat betalen. Hierdoor blijft de ondernemer in staat om aan verplichtingen te voldoen en blijft het bedrijf niet stilstaan in de ontwikkeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here