Tim Hofman haalt 250.000 handtekeningen op met petitie

0
665

Tim Hofman, presentator en programmamaker, heef met een petitie 250.000 handtekeningen opgehaald voor een aanpassing van het huidige kinderpardon. Iedereen die een handtekening heeft gezet wil dat migratiekinderen die hier zijn geboren of al langer dan vijf jaar in Nederland wonen, een verblijfsvergunning krijgen.

Naar aanleiding van zijn documentaire, Terug naar je eige land, nam Tim Hofman het initiatief tot de petitie. In die documentaire volgde Hofman vijf kinderen die Nederland moeten verlaten. Hij ging onder andere met die kinderen naar de Tweede Kamer om politici te interviewen.

Zo’n honderd sympathisanten hadden zich verzameld op het plein in Den Haag. Onder anderen Asscher van de PvdA, Marijnissen van de SP en Klaver van GroenLinks namen de petitie in ontvangst. Daarnaast namen ook vertegenwoordigers van de kerk, de advocatuur en andere instanties het woord.

Dit is niet het einde van de actie van Hofman. “Dit is een mijlpaal, maar we zijn bezig met een marathon. Ik ga bijvoorbeeld nog spreken voor de Tweede Kamer”, aldus Tim Hofman.

Hét advocatenkantoor voor familierecht in Goes, Zeeland

Bron: nos.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here