Wat zijn de 3 populairste smartphones voor zakelijk gebruik?

0
686

Steeds meer ondernemers nemen een zakelijke smartphone om klanten, collega’s en partners te woord te staan. Daarbij wordt niet alleen gebruik gemaakt van een vaste lijn, maar wordt er ook een mobiele telefoon aangeschaft. En in sommige gevallen geven werkgevers zelfs zakelijke smartphones aan hun personeel zodat ze tijdens kantooruren altijd bereikbaar zijn. Overweeg jij dit ook te doen, maar vind je het moeilijk om te kiezen welke toestellen het meest geschikt zijn voor zakelijk gebruik? Prepaidsimkaart.net deed hier onderzoek naar en kwam tot enkele verrassende ontdekkingen. In dit artikel worden de drie populairste smartphones voor zakelijk gebruik uitgelicht.

  1. Samsung Galaxy S9+

Het toestel dat op het moment het meest wordt gebruikt is de Samsung Galaxy S9+. De mogelijkheid om dual sim te gebruiken is natuurlijk een basisvereiste voor een zakelijk toestel, maar natuurlijk komt er heel wat meer bij kijken. Deze smartphone is razendsnel, heeft een zeer helder scherm en heeft een zeer goede beveiliging. Allemaal elementen die belangrijk zijn voor werknemers. Bovendien is het een mooi formaat waardoor het ook nog prettig is om vast te houden. Als kers op de taart heeft het toestel ook nog een uitmuntende camera, maar uiteraard is dat minder belangrijk.

  1. iPhone 8

Gebruikers van Apple zullen misschien de iPhone 8 als favoriet model zien, maar dat is net wat iemand gewend is. Apple is ook al jaren actief op de zakelijke markt en veel bedrijven maak ook al veelvuldig gebruik van de toestellen van deze telecomgigant. De iphone 8 lijkt in zijn functionaliteit veel op de Samsung Galaxy S9+. Niet alleen beschikken beide toestellen over bovengenoemde voordelen, ook hebben beide smartphones uitstekende software, zijn ze waterdicht en is draadloos opladen mogelijk. Allemaal functionaliteiten waar een bedrijf profijt van heeft.

  1. Samsung Galaxy Note 9

Hoewel de Samsung Galaxy Note 9 nog niet zolang op de markt is, is het wel een uitstekend toestel voor zakelijk gebruik. Met extra opslagcapaciteit, een fraai design en supersnel internet, verwacht men dat deze smartphone in de toekomst steeds vaker door bedrijven wordt gebruikt. Het is nog niet zeker te zeggen hoeveel deze aan populariteit gaat winnen, maar gezien de korte levensduur en het aantal verkochte exemplaren, is het zeker een mobiele telefoon voor de toekomst.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here